7 λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ένα μαγνητικό καλώδιο φόρτισης

Τα παραδοσιακά USB καλώδια αποτελούν πράγμα του παρελθόντος

Τα μαγνητικά καλώδια φόρτισης είναι η νεότερη επανάσταση στη φόρτιση του τηλεφώνου σας. Το πιο σημαντικό αξεσουάρ σε οποιαδήποτε συσκευή είναι ο φορτιστής επειδή, με μια μπαταρία που δεν έχει λειτουργήσει, η συσκευή δεν λειτουργεί. Έχοντας έναν ποιοτικό, ανθεκτικό φορτιστή θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την αξία του. Χρειάζεστε έναν φορτιστή που θα λειτουργεί γρήγορα και θα διαρκεί πολύ.

Διάρκεια Ζωής  φορτιστών

Όλοι έχουμε δει αυτούς τους φορτιστές στη Λαϊκή για 5 ευρώ. Συνήθως δεν θα διαρκέσουν περισσότερο από μερικές εβδομάδες, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Είναι βραχυπρόθεσμες διορθώσεις. Αυτή η…επιδιόρθωση συμβαίνει συνήθως όταν ο κύριος φορτιστής μας σπάσει ή τον χάσουμε. Στη συνέχεια γυρίζουμε και παραγγέλλουμε έναν άλλο φορτιστή στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα από αυτά θα διαρκέσουν συνήθως μήνες, αντί για εβδομάδες, αλλά εξακολουθούν να μην είναι αυτό που χρειαζόμαστε.

Με το μαγνητικό φορτιστή CWIC, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σπάσιμο του καλωδίου. Το μαγνητικό κομμάτι συμβάλλει στην αποτροπή δημιουργίας τάσεων στο τέλος του φορτιστή σας. Αυτή η τάση που συνήθως δημιουργείται στο τέλος οφείλεται στο τράβηγμα, το τράβηγμα και το στρίψιμο του καλωδίου για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ενώ είναι συνδεδεμένο. Με τον μαγνητικό φορτιστή, ο μαγνήτης θα αποκολληθεί εάν εφαρμοστεί υπερβολική τάση, επιτρέποντας στο καλώδιο να ισιώσει ομοιόμορφα.

Διάρκεια Ζωής  τηλεφώνων

Τα περισσότερα άτομα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το σπάσιμο των οθονών στα τηλέφωνά τους. Αυτό είναι κοινό. Η δεύτερη πιο κοινή επισκευή στο τηλέφωνο είναι η θύρα φόρτισης. Έχω αντικαταστήσει αυτό το κομμάτι στα τρία προηγούμενα τηλέφωνά μου. Εάν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ενώ είναι συνδεδεμένο, συχνά ασκείτε πίεση στη θύρα φόρτισης και στο καλώδιο καθώς γυρίζετε το τηλέφωνο σε διαφορετικές γωνίες. Αυτό αποδυναμώνει το φορτιστή και τη θύρα φόρτισης. Με το  μαγνητικό φορτιστή, CWIC κρατάτε τη σύνδεση ευθεία και αποφεύγετε τις φθορές/

Πείτε ότι ο φίλος ή ο σκύλος σας πατάει πάνω στο καλώδιο φόρτισης με το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο. Είτε το καλώδιο σπάει  είτε το τηλέφωνο τραβιέται από το τραπέζι, τον πάγκο ή οπουδήποτε είναι συνδεδεμένο. Εάν πέσει, έχετε την πιθανότητα να καταστρέψετε την οθόνη, την κάμερα ή άλλο μέρος του τηλεφώνου. Εάν σκιστεί, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη θύρα φόρτισης ή ακόμη και να σπάσει στο τηλέφωνό σας. Με το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης CWIC , ο μαγνήτης λειτουργεί ως σημείο αποσύνδεσης, επιτρέποντάς του να αποσυνδεθεί  και να κρατήσει ασφαλή το τηλέφωνο και το καλώδιο φόρτισης.

Προστατεύει τη θύρα φόρτισης

Με τα κομμάτια που σας παρέχουμε και  συνδέονται απευθείας με τη συσκευή σας, δεν θα χρειαστεί να τα αφαιρείτε συχνά. Αυτό βοηθά στην αποφυγή εισόδου σκόνης, άμμου, χνούδι και άλλων μικρών σκουπιδιών και αντικειμένων στο τηλέφωνό σας. Τα κομμάτια ταιριάζουν άνετα στη συσκευή σας, αποτρέποντάς τα να πέσουν έξω. Αυτό τα εμποδίζει επίσης να τραβηχτούν όταν τραβάτε το μαγνητικό καλώδιο από αυτά. Εάν χρειάζεστε τη θύρα φόρτισης για να συνδέσετε τα ακουστικά ή άλλο συνημμένο, τότε και μόνο τοτε θα χρειαστεί να τα αφαιρέσετε! 

Ένα καλώδιο για όλες τις συσκευές

Ένα από τα καλύτερα προνόμια του μαγνητικού καλωδίου φόρτισης CWIC είναι ότι θα λειτουργήσει για όλες σχεδόν τις συσκευές σας. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε για να βρείτε το καλώδιο με το σωστό άκρο. Τα συνημμένα ταιριάζουν με (Apple), micro USB και τύπο C. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε ένα εξάρτημα συνημμένου για τα ασύρματα ακουστικά, το τηλέφωνό σας, τον ελεγκτή συστήματος παιχνιδιών και το ηχείο Bluetooth και χρειάζεστε μόνο ένα καλώδιο. Το μαγνητικό καλώδιο θα συνδεθεί με καθένα από αυτά.

Ταχύτερο από την ασύρματη φόρτιση

Σε πολλούς χρήστες αρέσει η ευκολία της ασύρματης φόρτισης και δεν χρειάζεται να χτυπήσουν καθόλου τα καλώδια. Αυτό είναι βολικό, αλλά πρέπει ακόμα να ασχοληθείτε με το καλώδιο για το ταμπλό φόρτισης και την περιορισμένη απόσταση. Το άλλο μειονέκτημα της ασύρματης φόρτισης είναι ότι τα περισσότερα από τα τακάκια φόρτισης χρειάζονται πολύ χρόνο για να φορτίσουν το τηλέφωνό σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ζημιά στη θύρα φόρτισης της συσκευής σας με ασύρματο ταμπλό φόρτισης, αλλά έχετε επίσης το ίδιο όφελος από τη χρήση μαγνητικού καλωδίου φόρτισης.

Οι φτηνοί φορτιστές μπορούν να καταστρέψουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας

Η ποιότητα του καλωδίου φόρτισης κάνει μια τεράστια διαφορά στη συσκευή σας. Δεν θέλετε ο φορτιστής να καταστρέψει την μπαταρία της συσκευής σας. Πολλοί από τους φθηνούς φορτιστές δεν έχουν όρια φόρτισης ή δυνατότητες φόρτισης. Αυτό σημαίνει ότι μόλις φορτιστεί η μπαταρία εάν δεν είναι αποσυνδεδεμένη, θα συνεχίσει να ωθεί τη φόρτιση στη συσκευή σας. Αυτό θα εξασθενίσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας.

Χρησιμοποιήστε το για μεταφορά δεδομένων

Το  μαγνητικό καλώδιο φόρτισης CWIC χρησιμοποιείται επίσης ως καλώδιο μεταφοράς δεδομένων. Συνδέστε το smartphone με τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας και συγχρονίστε τα δεδομένα ενώ φορτίζει το τηλέφωνό σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι συγχρονισμού δεδομένων στο διαδίκτυο, μέσω υπηρεσιών cloud, αλλά η άμεση σύνδεση είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή.

Οι παραδοσιακοί φορτιστές τηλεφώνων είναι πια παρελθόν. Ένα μαγνητικό καλώδιο φόρτισης CWIC όχι μόνο θα διαρκέσει  ισόβια αλλά θα προστατεύσει τη συσκευή σας με διάφορους τρόπους. 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply